Els pressupostos del 2016 ja no comptaran amb els ingressos de la Tèrmica

17 de desembre de 2015


Els diners que la central ingressava en motiu de la seva activitat s’hauran de restar de la proposta que treballava el govern municipal per l’any que ve

Els ingressos derivats de l'activitat a Cubelles de la Central Tèrmica s'esfumaran a partir de gener. Per aquest motiu, una bona quantitat d'euros fixos que entraven cada any a l'Ajuntament s’hauran de restar ara de la proposta que treballava el govern municipal per l’any que ve. Ll’executiu ha reconegut que aplicarà retallades en moltes de les partides, les que considerin menys importants per poder garantir els aspectes bàsics de la gestió municipal.

El descens d’ingressos pel tancament de la Tèrmica seria d’entre mig milió i un milió d’euros, una quantitat que encara s'ha d'acabar de confirmar. 

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha admès a Ràdio Cubelles que la notícia de l'empresa energètica els ha arribat quan ja havien començat a treballar els pressupostos i que la solució pels propers anys passarà per un augment progressiu d’impostos. Un increment que en cas d'haver conegut abans la decisió de la central, ja s'hauria aplicat al 2016. El govern municipal admet que els pressupostos molt probablement no estaran del tot enllestits fins al mes de març però que de cara als propers exercicis intentaran aprovar-los abans.

 

 

Programa El Punt de Vista que conté l'entrevista a l'alcaldessa Rosa Fonoll i el portaveu del govern, José Manuel Ardila.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles