Dos veïns de Cubelles d’entre 18 i 24 anys han completat amb èxit el projecte Fórmula Jove

17 de desembre de 2015


Es tracta d'un programa impulsat pel departament de Benestar Social i Família dedicat, en aquesta ocasió, a la formació d’aprenent en serveis i manteniment en instal·lacions portuàries

Dos veïns de Cubelles d’entre 18 i 24 anys han completat amb èxit el projecte Fórmula Jove, un programa impulsat pel departament de Benestar Social i Família dedicat, en aquesta ocasió, a la formació d’aprenent en serveis i manteniment en instal·lacions portuàries.

 

El projecte s’adreça específicament a joves a l’atur i que han abandonat els estudis un cop finalitzada l’etapa educativa obligatòria. Els inscrits han completat amb èxit 205 hores entre teoria i pràctiques al port Ginesta de Sitges, el port d’Aiguadolç i el Club Nàutic Garraf. La formació ha incorporat maniobres del vaixell en port, el manteniment i reparació d’elements pesquers en port i l’amarratge i desamarratge de vaixells, entre d’altres.

 

El director general de Joventut del departament de Benestar Social i Família, Toni Reig, ha estat l’encarregat de lliurar aquest dimarts els diplomes acreditatius als participants. En total, hi ha pres part quinze alumnes veïns de Cubelles, Sitges, Les Roquetes i Canyelles.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles