Acord unànime del ple municipal per frenar la contaminació del Foix

16 de desembre de 2015


Els nou partits amb representació al consistori han donat suport a una moció de Cubelles Sí es pot amb 27 punts que comprometen l’Ajuntament i declaren el municipi com a territori socialment responsable

Acord unànime del ple municipal per frenar la contaminació del Foix. Els nou partits amb representació al consistori han donat suport a una moció de Cubelles Sí es pot amb 27 punts que comprometen l’Ajuntament i declaren el municipi com a territori socialment responsable. Molt resumidament, l’acord polític pretén no dilatar més les accions per aturar l’abocament d’aigües fecals directament al riu Foix. Una qüestió en la qual estan d’acord tant els grups del govern com els de l’oposició.  

Malgrat que finalment tots els grups municipals van donar suport a la moció, alguns regidors van mostrar dubtes sobre l’aplicació d’alguns punts en concret. Per aquest motiu, els grups de l'oposició, excepte Cubelles Sí es pot, van entrar un conjunt d'esmenes per registre d'entrada el mateix dia del ple a les deu del matí. Per una qüestió formal relacionada amb el Reglament Orgànic Municipal (ROM), que estableix que les esmenes s'han de lliurar amb 24 d'antelació, les propostes dels altres grups van quedar rebutjades. Davant d’aquesta situació els grups van decidir donar suport igualment al text original que havia presentat Cubelles Sí Es pot. 

 

Les altres dues mocions també van quedar aprovades. La que volia donar suport a les víctimes de la Talidomida va rebre el vot afirmatiu unànime i la moció sobre la reobertura de les taquilles que va presentar el PSC també es va aprovar amb els vots favorables de bona part del ple i les abstencions del PP i ERC.

 

La resta de punts de l’ordre del dia també van quedar aprovats sense cap vot en contra.

 

Ple municipal de 15 de desembre de 2015

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles