Bona valoració de la setena edició de la Fira de Nadal

14 de desembre de 2015


La participació de prop d'un centenar de parades i les activitats paral·leles de les entitats i associacions de la vila han estat dissabte i diumenge els protagonistes de la prèvia nadalenca

Bona valoració de la setena edició de la Fira de Nadal. La participació de prop d'un centenar de parades i les activitats paral·leles de les entitats i associacions de la vila han estat dissabte i diumenge els protagonistes de la prèvia nadalenca. Des de l’Ajuntament han agraït l’esforç de col·laboració per poder oferir una programació variada gràcies a tota mena d’entitats i associacions que han preparat activitats paral·leles.

 

El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, troba que s’han complert les expectatives. En aquesta ocasió s’ha fet un pas més en l’ambientació per crear un espai atractiu pels visitants. En aquest sentit ha estat tot un èxit de públic el cas del pessebre ubicat al Centre Social, on fins i tot en alguns moments es van fer cues. El regidor Raül Mudarra recorda que el pessebre continuarà al Centre Social fins el dia de Reis. Un altre dels atractius de la fira va ser els arbres sostenibles de Nadal que restaran instal·lats davant del Centre Social i a la plaça Balmes aquestes festes perquè la gent acabi de penjar els seus desitjos. A nivell oficial, la Fira de Nadal ja es considera consolidada després de set edicions diferents i es garanteix el seu futur els propers anys.

 

En general, segons les valoracions recollides per Ràdio Cubelles, els paradistes locals s'han mostrat contents de la seva participació ja que han aprofitat aquesta cita per donar a conèixer els seus negocis.

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de Turisme, Comerç i Fires

 

 

Entrevistes amb paradistes i participants a la VII Fira de Nadal

 

 


  • VII Fira Nadal 2015_batucada novells_Inauguració
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles