3 regidors de Cubelles, a les llistes de les eleccions espanyoles

4 de desembre de 2015


Xavier Grau amb el PSC, Noemí Cuadra amb Democràcia i Llibertat i Ester Pèrez a ERC, ocuparan posicions a les llistes del Congrés i del Senat per Barcelona. Cap d’ells, però, té opcions d’aconseguir representació

3 regidors de Cubelles, a les llistes de les eleccions espanyoles. Xavier Grau amb el PSC, Noemí Cuadra amb Democràcia i Llibertat i Ester Pèrez a ERC, ocuparan posicions a les llistes del Congrés i del Senat per Barcelona. Cap d’ells, però, té opcions d’aconseguir representació.

 

Concretament, el regidor socialista, Xavier Grau forma part de les opcions del PSC en les eleccions del Senat, en la tercera posició. En aquest cas, opta a rebre la creueta dels votants, ja que en el cas del Senat s’escullen els representants a través de llistes obertes. Per entrar, el PSC hauria de superar els seus millors resultats.

 

En canvi, Noemí Cuadra i Ester Pèrez formaran part de les llistes tancades del Congrés dels Diputats. Totes dues estaran en formacions independentistes, però en llistes diferents, i tampoc tenen opcions d’arribar a tenir un lloc a Madrid.

 

La regidora Noemí Cuadra és una de les membres de Demòcrates de Catalunya que s’ha afegit a la coalició independentista anomenada Democràcia i llibertat on també hi són Convergència i Reagrupament. La regidora cubellenca anirà al número 17 per Barcelona, compartint la llista amb Francesc Homs al capdavant. Curiosament, Ester Pèrez d’ERC, anirà també al número 17 en la llista encapçalada per Gabriel Rufián i Joan Tardà.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles