Cubelles acull els dies 12 i 13 de desembre, la VII Fira de Nadal a Cubelles

4 de desembre de 2015


El nucli antic s'omplirà amb un centenar de parades i d'una àmplia oferta d'activitats familiars

Cubelles acull els dies 12 i 13 de desembre, la VII Fira de Nadal. El nucli antic s'omplirà de diferents parades i d'una àmplia oferta d'activitats familiars de temàtica nadalenca: pessebre vivent, tió de Nadal, Pare Noel, taller de consum: “Per un Nadal sostenible”. També hi haurà cercavila, teatre itinerant i atraccions per a la canalla, entre d'altres. 

 

En aquesta setena edició hi participaran prop d'un centenar de parades, de les quals més d'una vintena seran locals, complint així un dels objectius marcats per la Regidoria que vol potenciar el comerç local, segons ha apuntat el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra. Una de les novetats d’enguany serà incrementar la decoració del conjunt de la fira. Es col·locarà unes estructures amb forma d’arbre a la porta del Centre Social, i un altre a la plaça Jaume Balmes perquè la gent l’engalani amb materials reciclats.

 

A la plaça del Castell, el primer dia de la Fira l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel farà tallers de circ i Nadal per a la canalla, i oferirà una visita guiada pels carrers del nucli. També a la plaça del Castell i Patí de Ponent estarà instal·lat el pessebre vivent dels estudiants de 4t d’ESO de l’IES Cubelles. Concretament els horaris del pessebre seran, el dissabte de les 17:30 a les 20:30h, i el diumenge, de les 12:00 a les 14:00, i de les17:30 a les 20:30h. A més, al mateix espai, els infants es podran fer una fotografia a la granja de rèpliques d’animals de grandària real.

 

A la plaça del Centre Social, com a novetat d'aquesta setena edició, hi haurà un pessebre monumental. Estarà instal·lat a l’entrada del Centre Social i es podrà visitar fins el dia de Reis. D'altra banda, les persones que s'acostin a la carpa de l’Associació de Joves de Cubelles i de l’Aliança podran gaudir de tallers i activitats per a la canalla. En aquest cas, hi haurà un taller de confecció de guarniments de Nadal amb materials reciclats, que es podran penjar als arbres ubicats per aquesta finalitat a la Fira de Nadal. També aquestes entitats s'encarregaran d'ajudar al Pare Noël i als Reis d’Orient a recollir cartes dels infants.A més, des de la carpa de l’Ajuntament es podrà participar del sorteig de tres paneres de Nadal.

 

A la plaça de Santa Maria, el dissabte, hi hauran diferents exhibicions de taekwondo, tai-txi, pilates, zumba, coreografies i balls nadalencs (des de ballet, a funky i flamenc), entre d'altres disciplines. Mentre que el diumenge a les 12h, davant de l'església, hi haurà la tradicional cantada de nadales del Cor l’Espiga de Cubelles. I com a novetat, l’entitat farà el dissabte la presentació de la nova coral infantil. Serà a les 17h, a la plaça del Centre Social. 

 

Cal destacar que durant el recorregut de la fira, els infants podran trobar el pare Noel i al seu ajudant, així com el tió de Nadal que tombarà pels carrers. La canalla el podrà pica i fes-lo cagar. A més, durant tot el circuït de la fira hi hauran diferents atraccions, amb carrusel i inflables.

 

També es podrà participar de les activitats del Conta contes i del teatre itinerant amb “Pastors perduts” i “Follets de Nadal”. I hi haurà una Batucada amb els Novells de Cubelles, que s'encarregaran de fer l'acompanyament musical durant la inauguració de la fira el dissabte a les 12:00h. Els Novells també actuaran a la tarda, amb una cercavila a les 19h.

 

En quant a la part solidària, l’associació AMICU farà un recapte d’aliments durant els dos dies i Cubelles Som Tots i l’entitat motorista AMAR recolliran joguines.

 

Entrevista a Raül Mudarra, Regidor de Turisme, Comerç i Fires

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles