El govern s'ha reunit amb Carles Campuzano, candidat de Democràcia i Llibertat

30 de novembre de 2015


L’actual diputat vilanoví i número 2 de la llista de la nova coalició independentista de CDC, Demòcrates Cat i RCat pel 20D, ha visitat Can Travé, l'Aliança i s'ha reunit amb l'executiu cubellenc aquest dissabte en un acte de precampanya electoral.

El candidat de Democràcia i Llibertat, Carles Campuzano, s’ha reunit amb el govern de Cubelles. L’actual diputat convergent i número 2 de la llista de la nova coalició independentista de convergència pel 20 de desembre, ha visitat Cubelles aquest dissabte. El govern va obrir Can Travé i va oferir-li una visita per aquest edifici patrimonial, que continua tancat al públic un any després de la seva adquisició. El candidat vilanoví també va poder veure l’Aliança, un altre edifici tancat, en aquest cas propietat de la mateixa entitat.

L’objectiu de la trobada, segons el mateix Carles Campuzano, ha estat conèixer les necessitats del municipi en un context de precampanya electoral. El candidat de Democràcia i Llibertat, Carles Campuzano, també ha reconegut que Can Travé és un lloc desconegut per molta gent i ha agraït que el govern li hagi obert les portes.

El govern municipal ha aprofitat totes les visites d’autoritats per obrir i mostrar Can Travé, amb la intenció de trobar complicitats i aconseguir finançament. En aquest sentit, fa pocs dies també van obrir Can Travé una estona per ensenyar-lo a una comitiva de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a la visita de precampanya del candidat Carles Campuzano, com a vilanoví, assegura que vol defensar els interessos de la comarca des de la representació de Democràcia i Llibertat al Congreso de los Diputados.

La campanya electoral de les eleccions estatals arrencarà aquest divendres 4 de desembre.

 

Carles Campuzano, candidat número 2 per Barcelona de Democràcia i Llibertat

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles