Càritas Parroquial de Cubelles se suma a la campanya de El Gran Recapte d'Aliments, impulsada per la Fundació Banc dels Aliments

25 de novembre de 2015


A Cubelles, hi hauran un total de 60 voluntaris i 8 punts de recollida d'aliments.

Càritas Parroquial de Cubelles se suma a la campanya de El Gran Recapte d'Aliments, impulsada per la Fundació Banc dels Aliments. Així aquest divendres, 27 de novembre, i dissabte, 28 de novembre, supermercats i mercats d'arreu de Catalunya col·laboren com a punts presencials de recollida d'aliments a El Gran Recapte d’Aliments. És una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya gràcies a la col·laboració d’un gran nombre de voluntaris puntuals d’arreu del territori català. El Gran Recapte d'Aliments de 2014 va recollir 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 23.000 voluntaris.

 

A Cubelles, Càrites Parroquial compta amb un total de 60 voluntaris, i hi hauran 8 punts de recollida d'aliments. Els establiments col·laboradors són els supermercats Caprabo, Carrefour, Dia, Lidl, Condis, Mercadona, Can Torreta i Rovirosa. El delegat dels Bancs d’aliments al Garraf, Josep Marcillas ha explicat que a Cubelles l’any 2011 va recollir 1800 quilos d'aliments  mentre que al 2014 en van ser 16.250. A nivell comarcal, van començar amb 6000 quilos i ja l’any passat es van recollir 125.000 quilos.

 

En cas de voler col·laborar a la campanya com a voluntari o voluntària, cal trucar al 659 12 23 49. Caritas Cubelles ha destacat la importància d'ajudar a les famílies més necessitaries sobretot, davant la situació de crisis que es viu arreu.

 

Josep Marcillas, delegat dels Bancs d'aliments al Garraf

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles