Exposicions, xerrades i cinema omplen la programació a Cubelles pel 25N, Dia internacional contra la violència envers les dones.

23 de novembre de 2015


El Violeta acollirà els principals actes aquest dimecres a partir de les sis de la tarda. De fet, la gran novetat és que els actes tindran lloc íntegrament al Centre de dones Violeta, que es va inaugurar el passat 8 de març.

El gruix dels actes se celebraran el 25N, a partir de les 18h., amb la inauguració de l'exposició Violència masclista en parella: desmuntem mites?, de l'Institut català de la Dona. Seguidament tindrà lloc la lectura del manifest del Dia Internacional contra la violència envers les dones i la presentació de la campanya Donaveu1325 i debat: Mujer, conflicto armado y paz, a càrrec de M. Rosario Vásquez.

Pel cap de setmana estan previstes la resta d'activitats. Divendres es farà un cine fòrum amb el documental Menopausa Rebel, que serà el primer acte conjunt amb l’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació. Dissabte, per tancar la programació relacionada amb el 25N, hi haurà un taller d'igualtat de gènere, amb l'especialista Alba García, també al Centre Violeta.


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles