L’Associació Esportiva Tamborí Cubelles ha engegat una activitat regular al Poliesportiu

17 de novembre de 2015


Ho fa els dimarts i divendres amb la pràctica del Tambourelli

L’Associació Esportiva Tamborí Cubelles ha iniciat aquesta temporada la seva activitat en l’època hivernal. Ho fa els dimarts i divendres al Pavelló del Poliesportiu Municipal, amb la pràctica d’una modalitat més lúdica del tamborí. Es tracta del Tambourelli.  En aquest cas es redueixen les mides de la pista i això ha permès que puguin jugar als laterals del pavelló. Joan Miró, president de l’entitat ha explicat a Ràdio Cubelles que l’objectiu d’implantar aquesta nova modalitat, és per donar continuïtat durant els mesos d’hivern als jugadors que practiquen el tambeach.

Aquesta nova modalitat, a banda de reduir les dimensions de la pista a 9 metres, té la xarxa col·locada a 1,70 metres d’alçada, i la pilota de baixa pressió se substitueix per un volant de bàdminton. El que es manté és el tamborí com a element necessari per jugar. Aquesta modalitat està molt implantada a Escòcia.

Ara l’entitat organitza la seva activitat els dimarts, de les cinc de la tarda a les deu de la nit; i els divendres, de les set a les deu de la nit. En aquest horari els esportistes poden fer els seus partits ja sigui 1x1 o 2x2. A més, l’entitat sempre hi té un representant per tal d’assessorar i guiar als nous esportistes, així com per a prestar tamborins pels usuaris que encara no en tenen. La intenció de l’entitat, és créixer de mica en mica i arribar a poder practicar també el tamborí indoor, una modalitat arrelada a d’altres municipis de la comarca, on competeixen un bon nombre d’esportistes cubellencs.

 

Joan Miró, president de l'Associació Esportiva Tamborí Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles