L’AMICU valora positivament la resposta del govern a les obres de l’Avinguda Països Catalans

11 de novembre de 2015


L’entitat també té a punt una sortida al Delta de l’Ebre el proper 21 de novembre

L’AMICU valora positivament la resposta del govern a les obres de l’Avinguda Països Catalans. L’entitat també té a punt una sortida al Delta de l’Ebre el proper 21 de novembre.

Pel que fa a les obres de l’avinguda dels Països Catalans, l’ampliació i la millora de l’accessibilitat, segons l’Amicu tenia problemes amb els acabats. El vicepresident de l’AMICU, Manuel Rajel, ha confirmat que la resposta que han rebut per part de l’Ajuntament els satisfà i que el resultat de les obres no serà com el que es pot veure ara.

D’altra banda, l’AMICU continua amb les seves activitats habituals. El passat 18 d’octubre van participar en una sortida al Parc del Garraf en col·laboració amb l’Obra Social de la Caixa. Els membres de l’AMICU van fer de voluntaris i van enquestar els usuaris del parc. Ara a l’agenda hi tenen una nova excursió que rebrà una ajuda de l’Ajuntament, concretament, el consistori es farà càrrec del cost del transport. La sortida serà el 21 de novembre al Delta de l’Ebre tal i com ha explicat el vicepresident de l’AMICU, Manuel Rajel. La inscripció per la sortida al Delta de l’Ebre tindrà un cost de 25 euros per socis i inclou el dinar en un restaurant. L’AMICU també té a punt la celebració el dia 3 de desembre del Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional que se centrarà en la fibromiàlgia.

 

Entrevista a Antonio Morente, president, i Manuel Rajel, vicepresident de l'AMICU.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles