L’Ajuntament es reunirà amb els veïns per explicar les obres de l’avinguda dels Països Catalans i el carrer de l’Assutzena

3 de novembre de 2015


Està previst que s’ampliïn les voreres i es millori l’accessibilitat d’aquests punts.

El regidor d’Urbanisme i Espai Públic, José Manuel Ardila, ha explicat a Ràdio Cubelles que tenen previstes reunions informatives amb els representants veïnals de Mas Trader, pel carrer de l’Assutzena, i del Barri de Mar, per la reforma de l’avinguda dels Països Catalans.

Aquestes obres juntament amb l’asfaltatge que s’ha estat fent a la zona Bardají i a Mas Trader compten amb una part del cost subvencionat des de la Generalitat, tal com ha explicat el regidor José Manuel Ardila en una entrevista a Ràdio Cubelles.

Les obres de millora de l’amplada i l’accessibilitat de les voreres tant de l'avinguda dels Països Catalans com del carrer de l'Assutzena es faran les properes setmanes. De moment, les feines ja han començat a la part de baix de tot de l’avinguda dels Països Catalans. Aquesta setmana ja podria quedar enllestida la 3a fase del pla de pavimentació que va començar la legislatura passada. Ara s’haurà actuat al carrer de Barcelona, el carrer de Miguel de Cervantes, el carrer de l’Estació i el carrer de l’Assutzena entre la font de Mas Trader i carrer del Gessamí. El cost és de més de 91.000 euros però compta amb una part important de subvenció de la Generalitat. 

 

Entrevista a José Manuel Ardila, portaveu del govern i regidor d'Espai Públic, Urbanisme i Patrimoni.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles