El Síndic de Greuges ha estat a Cubelles per recollir queixes i consultes

22 d'octubre de 2015


Ha rebut un total de 24 visites en el seu desplaçament. Les persones ateses han presentat 9 queixes i han fet 15 consultes

El Síndic de Greuges ha estat a Cubelles per recollir queixes i consultes. Ha rebut un total de 24 visites en el seu desplaçament a Cubelles del 21 d'octubre de 2015. Les persones ateses per l’equip del Síndic a l'OPIC han presentat 9 queixes i han fet 15 consultes. Les problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb consum (electricitat, gas, telèfon) serveis socials, infància, treball, sanitat, temes tributaris, medi ambient, etc. Quatre de les nou queixes presentades anaven dirigides a l'Ajuntament de Cubelles. Totes les visites ateses, excepte dues, eren de persones veïnes de la població. Alguns dels veïns han fet públic el tema de queixa. Per exemple, un veí ha presentat una queixa per l’estat de deixadesa de la finca del costat de casa seva.

 

L’any passat el Síndic va atendre en la seva visita a Cubelles un total de 13 queixes i una consulta. Durant l’any 2014, de persones residents a Cubelles, el Síndic va tramitar 70 procediments de queixa i de consulta.

De les 52 queixes de l’any passat, 22 anaven dirigides cap alguna actuació de l’Ajuntament. L’últim procediment que el Síndic de Greuges considera completat està relacionat amb una queixa pel soroll en els esdeveniments musicals que es fan a la plaça del Mercat. El Síndic en aquest cas va suggerir a l’Ajuntament estudiï la possibilitat d’implantar les mesures necessàries per reduir les molèsties, com ara ubicar els altaveus d’una forma més apropiada per reduir incidències acústiques o incorporar-hi limitadors de so.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles