Els oficis “Pensant en els altres”, el nou eix transversal del Vora del Mar

20 d'octubre de 2015


El centre inicia el Projecte d’escola Verda amb la constitució d’un comitè ambiental des del Consell Escolar i una comissió ambiental des de l’escola amb l’objectiu d’anar avançant amb el consum responsable i el projecte d’estalvi energètic

Els oficis “Pensant en els altres”. Sota aquest tema els infants de l’escola del Vora del Mar aprendran la importància del servei a les persones, la feina ben feta i les qualitats humanes necessàries d’un bon ofici o professió. A través d’aquesta temàtica, el centre interrelacionarà totes les àrees, les festes i les activitats de centre. Un dels objectius serà la descoberta dels seus talents i qualitats personals a partir de la recerca de la seva pròpia història. Mentre que el missatge “Pensant en els altres” els portarà a aprendre amb els companys, a ajudar, col·laborar i compartir el què saben fer, a partir de les festes i els diferents treballs a l’aula. Josep Cors, cap d’estudis del Vora del Mar ha explicat que han promogut diverses sortides locals per treballar aquesta temàtica.

 

Paral·lelament, aquest curs, l’escola Vora del Mar inicia el Projecte d’escola Verda. El primer pas, ha estat la constitució d’un comitè ambiental des del Consell Escolar i una comissió ambiental des de l’escola amb l’objectiu d’anar avançant amb el consum responsable i el projecte d’estalvi energètic, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cubelles. En aquest sentit, el centre espera que amb el nou consistori s’agilitzin algunes de les peticions pendents com és la signatura del conveni del projecte d’estalvi energètic, la posada en marxa d’unes plaques solars que ja estan instal·lades, i el canvi d’ubicació del seu hort.

 

Entrevista amb Josep Cors, cap d'estudis del Vora del Mar


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles