Torna el Club de Lectura a la biblioteca municipal de Cubelles

19 d'octubre de 2015


La desena de lectors han començat el nou curs pel llibre “Un concert memorable” de Berta Jardí

Aquest mes d’Octubre torna el Club de Lectura a la biblioteca municipal de Cubelles. De moment, són una desena de lectors, els que en formen part actualment. El Club de Lectura va néixer al 2012 com un grup de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d'obres diverses amb altres lectors. Han començat pel llibre “Un concert memorable” de Berta Jardí, segons ha explicat  la responsable de la biblioteca, Margarida Rosell.

 

El Club de Lectura està especialment pensat per a persones amb ganes de llegir, fer amics i xerrar amb l'excusa d'una lectura interessant. Per ser membre del Club de Lectura, cal apuntar-se a la biblioteca. Durant l’any es reuneixen 4 vegades, en sessions d'una durada aproximada d'una hora i mitja. Les sessions s'inicien el mes d'octubre i finalitzen el mes de juny amb la participació de la trobada intercomarcal de clubs de lectura de l’Alt Penedès i Garraf. Els lectors disposen gratuïtament del material de suport. De fet, el Club de Lectura de Cubelles rep el suport de la Generalitat de Catalunya mitjançant la Central de Préstec i Serveis Especials (CePSE),  qui s’encarrega de prestar lots de llibres del mateix títol, perquè els participants del Club de Lectura puguin llegir l’obra i comentar-la posteriorment.

 

Entre els diferents objectius del Club de Lectura està el de fomentar l'hàbit de la lectura i el diàleg, oferir noves possibilitats per al temps lliure, promoure l'ús de la biblioteca i donar-la a conèixer com a equipament cultural, i crear un punt de trobada per a persones interessades en la lectura, afavorint un apropament crític als diferents gèneres literaris. 

 

Entrevista a Marga Rosell, responsable de la biblioteca municipal


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles