Sessió sobre l'organització adequada i responsable del temps al Violeta

16 d'octubre de 2015


El taller anirà a càrrec de la doctora i 'coach' Neus Salvatella

El Violeta acull dissabte la primera sessió del taller sobre els usos del temps. La doctora i coach Neus Salvatella oferirà solucions per organitzar-se el temps de manera adequada i saludable. La xerrada serà a les 10.00 h. al Violeta Centre d’informació i assessorament per a dones.

 

L’espai municipal més feminista de la vila, inaugurat el 8 de març passat, comença a acollir les primeres activitats d’aquest curs. La regidoria d’Igualtat oferirà tres sessions centrades en l’aprofitament del temps i l’organització personal. Un taller que anirà a càrrec de Neus Salvatella, doctora i coach, amb col·laboració amb l’associació Live Hoy empieza un nuevo día. La d’aquest dissabte serà la primera de les tres sessions previstes. Es farà de les 10.00 h. a 12.30 h. i està limitada a l’assistència de 20 persones. Cal confirmar l’assistència al correu igualtat@cubelles.org i l’entrada és gratuïta. Les altres dues sessions d’aquest taller sobre els usos del temps es faran el 14 de novembre i el 19 de desembre.

 

D’aquesta manera el Violeta Centre d’informació i assessorament per a dones comença a omplir-se d’activitats enfocades sobretot al públic femení.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles