L'ANC crida la ciutadania a manifestar-se aquest vespre al davant de l'Ajuntament com a senyal de protesta per les imputacions arran del 9-N

13 d'octubre de 2015


La convocatòria és a les 19.30 h. a la plaça de la Vila, a on es llegirà un manifest de suport

El secretariat cubellenc de l’ANC anima tots els veïns de la vila a manifestar-se aquest dimarts davant de l’Ajuntament en senyal de protesta per la imputació d’Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau arran de la convocatòria del procés participatiu del 9-N. L’entitat ho considera un atac a les institucions catalanes i un abús per part de l’Estat espanyol, que, al seu parer, no respecta la sobirania democràtica de Catalunya. La concentració, a on es llegirà un manifest de suport, serà a partir de les 19.30 h. a la plaça de la Vila.

 

La campanya 9-N Som tots considera injustificada la imputació del president de la Generalitat, l’exvicepresidenta Ortega i la consellera Rigau tot recordant que la consulta no era vinculant i que, a més, hi van participar 2,3 milions de persones. La coordinadora local de l’ANC, Francesca Sol, fa una crida a la mobilització.

 

A banda de l’acte de dimarts, el secretariat local de l’ANC ha organitzat una sortida el dijous dia 15 a Barcelona per assistir a la concentració convocada a les portes del TSJC a les 10.00 h. coincidint amb la declaració davant del jutge del president Artur Mas. El punt de trobada per a tots els cubellencs que vulguin assistir-hi és l’estació de tren a les 8.00 h. Malgrat aquestes accions, la coordinadora local de l’entitat, Francesca Sol, assegura que, un cop passades les darreres eleccions al Parlament, ara toca, des d’un punt de vista polític, mantenir-se en un segon terme.

 

L’ANC també recorda que, tots aquells que ho desitgin, poden enviar una carta al TSJC criticant la imputació de Mas, Ortega i Rigau. El model de la missiva es pot descarregar des de la pàgina web de l’assemblea. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles