PSC, PP, Guanyem i Cubellencs acusen el govern d'ocultar-los la informació requerida per l'Oficina Antifrau

8 d'octubre de 2015


El portaveu municipal aclareix que no s'ha denegat l'accés a l'expedient sinó la seva reproducció per trobar-se sota investigació judicial

Una part de l’oposició protesta perquè el govern no els dóna accés a la informació relacionada amb la investigació de l’Oficina Antifrau a l’ajuntament. El PSC, el PP, Guanyem i Cubellencs critiquen un decret d’alcaldia que denega una còpia de l’expedient i demanen afegir el tema a la propera Comissió Informativa. Aquests quatre partits consideren que fa falta més transparència per part del govern. El PSC, el PP, Guanyem i Cubellencs també lamenten que el govern carregués contra el sindicat CATAC en l’últim comunicat, atribuint-li la intenció de malmetre la imatge de l’ajuntament.

 

Els grups municipals de CiU i Cubelles Sí que es pot, no s’han sumat al comunicat. CiU ha explicat a Ràdio Cubelles que no hi estan d’acord perquè no van demanar informació i que, en tot cas, ja es resoldrà als jutjats, i Cubelles Sí que es pot, en canvi, ha assegurat que desconeixia el contingut del comunicat i ha lamentat que no se'ls tingués en compte.

 

La resposta ha arribat de la mà del portaveu municipal, José Manuel Ardila, qui ha explicat que tots els grups del consistori tenen accés a l'expedient i que el que s'ha denegat és la seva reproducció per causes judicials. 

 

A finals d’agost es va saber que l’Oficina Antifrau havia començat una investigació arran d’una denúncia del sindicat CATAC. El motiu de la denúncia serien uns augments de sou d’alts funcionaris municipals que segons el sindicat es van fer de manera irregular a través dels pressupostos del 2011. Aleshores, el govern ja va emetre un comunicat on confiava que el procés acabaria en no-res.

Ara una part de l’oposició troba inadmissible que un decret d’alcaldia els impedeixi accedir a aquesta informació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles