El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, presidirà fins al 2017 el Consorci dels Colls del Miralpeix

7 d'octubre de 2015


Durant el seu mandat apostarà per aprofundir el potencial turístic dels espais naturals i vincular-lo a la promoció econòmica del territori

Cubelles presidirà durant els propers dos anys el Consorci dels Colls del Miralpeix, un organisme públic creat amb l'objectiu de gestionar d'una manera sostenible els àmbits costaner, marí i terrestre de la comarca del Garraf, afavorint la connectivitat biològica d'aquests espais amb els parcs del Garraf, el d’Olerdola i el del Foix. La presidència, de caràcter rotatori, recau des d’aquest dimecres en la figura del regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué.  

                                                                        

A banda de garantir i millorar la protecció dels espais naturals de la comarca i del seu entorn, l’objectiu de la presidència cubellenca passa per aprofundir el seu potencial turístic i vincular-lo a la promoció econòmica del territori. Malgrat la disparitat d’interessos dels municipis integrants del consorci, Josep Maria Hugué afirma que, en aquest sentit, hi ha una coincidència total.       

De fet, a la reunió del seu consell rector ja s’ha apuntat la possibilitat que, a partir d’ara, s’integrin a les seves reunions els tècnics de turisme i promoció econòmica dels diferents municipis que en formen part. D’altra banda, el regidor de Medi Ambient i nou president dels Colls Miralpeix, Josep Maria Hugué, ha expressat el seu desig que la presidència cubellenca de l’organisme també serveixi per pressionar l’Agència Catalana de l’Aigua a l’hora de solucionar, d’una vegada per totes, l’abocament d’aigües fecals a la riera del Foix en situacions de grans avingudes d’aigua.      

  

El regidor de Medi Ambient ha avançat que l’Ajuntament vol encarregar un estudi extern amb possibles solucions temporals que esmorteeixin la problemàtica mentre l’ACA no executi les obres definitives. El compromís és que el treball estigui enllestit abans d’acabar l’any. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles