L'Ajuntament revisarà el sistema de bombament després de les inundacions de dissabte

5 d'octubre de 2015


El portaveu del govern, José Manuel Ardila, en declaracions a Ràdio Cubelles ha admès que sospiten que les bombes de la zona marítima no van funcionar correctament i van agreujar la situació en alguns carrers de la vila.

Carrers, pàrquings i baixos inundats, els passos sota la via negats, murs caiguts, contenidors arrossegats i parcs enfangats. Aquest és el primer balanç dels desperfectes que va provocar la tempesta que va ser especialment intensa a Cubelles entre les 3 i les quatre de la matinada de divendres a dissabte. Molts veïns van captar la mida de la calamarsada que va caure i va fer malbé tendals i mobiliari de les terrasses i els patis.

A Mas Trader va caure un dels murs de les antigues pistes de tennis sense gaires conseqüències. Es tracta d’un mur que fa poc més d’un metre. La brigada l’acabarà de treure per evitar accidents.

També hi hagut problemes a la deixalleria. El dipòsit d’oli va patir una fuga que ha afectat els carrers Onze de Setembre i Clot del Bassó, darrera de l’escola Mar i Cel. S’hi ha abocat sorra però de moment, la circulació encara continua restringida per evitar relliscades.

Els problemes més greus van ser a la zona marítima on alguns veïns van patir inundacions a casa i als pàrquings i alguns vehicles van quedar inservibles. En aquest cas, alguns veïns que han parlat amb l'emissora sospiten que el sistema d'estracció de les aigües pluvials no va funcionar bé en comparació amb altres aiguats, potser no tant intensos. Per la seva banda, el govern municipal també assegura que farà revisar tots els sistemes de bombament perquè sembla que no haurien absorbit l'aigua correctament.

 

Entrevista al portaveu del govern, José Manuel Ardila, que explica la situació actual i les conclusions sobre les inundacions de dissabte.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles