Arriba el primer ple ordinari de la legislatura

15 de setembre de 2015


Es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles a partir de 18.30.

La part resolutiva de l’ordre del dia conté més aviat tràmits i punts amb poc pes polític, però els grups municipals sí que han presentat diverses mocions que serviran per debatre temàtiques locals i nacionals.

El grups del govern d’UC11-RCat, ERC i ICV, juntament amb el PSC, CIU, el PP i Cubellencs han consensuat una moció de suport a l’acollida de població refugiada. Sobre la mateixa temàtica, l’agrupació Cubelles Sí es pot defensarà una moció de suport als refugiats sirians i d’adhesió a la xarxa de ciutats refugi. El mateix grup també presenta una moció per declarar Cubelles municipi oposat al Tractat Translàtlàntic de Comerç i Inversions, conegut també per les sigles TTIP.

En el ple també s’havia d'abordar la moció per l’adhesió de Cubelles a l’AMI que presentaven ERC i CIU, però aquest punt ha estat denunciat a la Junta electoral de Zona, que l'ha prohibit fins després del 27S. 

Guanyem Cubelles per la seva banda portarà dues mocions al ple, una que recull mesures de lluita contra l’exclusió social i la pobresa infantil i una altra moció que demana la realització d’una auditoria organitzativa de l’ajuntament. I Cubellencs portarà la participació ciutadana en una moció que vol afegir novetats en els plens.

La sessió ordinària es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles al 107.5 FM, a radiocubelles.cat i als canals de ràdio de la TDT.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles