La Diada de l'11 de setembre mantindrà el protocol habitual

9 de setembre de 2015


Com cada any, a les 11h. tindrà lloc l’acte institucional d’hissada de la Senyera, ofrena floral d’entitats i partits polítics i el cant d’Els Segadors a la plaça de l’Església amb el Cor l'Espiga.

El departament de Protocol de l’Ajuntament de Cubelles ultima els darrers detalls de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya 2015. Com cada any, a les 11h. tindrà lloc l’acte institucional d’hissada de la Senyera, ofrena floral d’entitats i partits polítics i el cant d’Els Segadors a la plaça de l’Església.

Un any més, el Cor l’Espiga protagonitzarà la Diada, amb la seva interpretació del Cant de la Senyera i Som Catalans. Sota la direcció de Glòria Carretero, la centenària local cubellenca, també interpretarà Els Segadors, himne nacional de Catalunya mentre s’hissa la Senyera fins d’alt del Campanar que enguany commemora els 150 anys de la seva finalització.

Enguany, com a novetat, les entitats i associacions que vulguin prendre part de l’ofrena hauran d’omplir un formulari a la web municipal, o enviar un mail a informa@cubelles.org. El termini estarà obert fins el dijous.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles