L’ANC ha omplert 3 autocars per anar a la Meridiana des de Cubelles

8 de setembre de 2015


L’entitat sobiranista calcula que seran molts més els qui sortiran de Cubelles amb el seu propi vehicle o en transport públic per participar de l’11 de setembre a Barcelona a la Via Lliure a la República Catalana.

L’ANC ha omplert 3 autocars per anar a la Meridiana des de Cubelles. L’entitat sobiranista calcula que seran molts més els qui sortiran de Cubelles amb el seu propi vehicle o en transport públic per participar de l’11 de setembre a Barcelona a la Via Lliure a la República Catalana.

La coordinadora local de l’Assemblea és la Francesca Sol que ha explicat que tot i que ja serà la tercera diada que organitzen, des del seu punt de vista, aquesta ha de tornar a ser massiva.

Tothom qui vulgui anar a la Meridiana de Barcelona per participar de la Via Lliure ha de tenir en compte que hi haurà restriccions de trànsit importants a la ciutat. Per aquest motiu des de l’ANC recorden que cal anar-hi amb temps i previsió.

L’assemblea també demana que la gent s’inscrigui en algun dels trams a través d’Internet o de la secció local abans de l’11 de setembre. L’objectiu és repartir tothom en l’espai de la Meridiana. 

 

Entrevista a Joan Pujol i Francesca Sol, secretari i coordinadora de l'ANC a Cubelles.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles