El primer equip del CF Cubelles comença la temporada a casa amb un derbi comarcal contra la Joventut Ribetana

2 de setembre de 2015


El partit serà a les sis de la tarda al municipal Josep Pons i Ventura i serà l’estrena de Javier López Llata a la banqueta cubellenca. Caldrà veure quantes novetats hi haurà també en l’onze inicial de l’equip, que ha incorporat més d’un jugador aquest estiu.

El primer equip del CF Cubelles comença la temporada a casa amb un derbi comarcal contra la Joventut Ribetana. Finalment la UE Les Roquetes va renunciar a la seva plaça i l’ha ocupada un dels equips del mateix municipi.

El partit serà a les sis de la tarda al municipal Josep Pons i Ventura i serà l’estrena de Javier López Llata a la banqueta cubellenca. Cadlrà veure quantes novetats hi haurà també en l’onze inicial de l’equip, que ha incorporat més d’un jugador aquest estiu.

El primer equip del CF Cubelles jugarà aquesta temporada al grup 12 de tercera catalana i a banda de la Joventut Ribetana també tindrà dos rivals més de la comarca, la UE Sitges i el CE Olivella.

Curiosament, el calendari ha volgut que el segon partit a casa dels cubellencs tornarà a ser un derbi. En aquest cas en la 3a jornada de lliga el 19 de setembre, serà el Sitges qui visiti el Josep Pons i Ventura. Tot just tres jornades i dos derbis com a locals. L’altre derbi comarcal arribarà el 24 d’octubre en la 8a jornada on els cubellencs visitaran l’Olivella.

Un altre factor, en aquest cas positiu, serà la recta final de la competició on els cubellencs no només jugaran l’últim partit a casa contra el Fàtima sinó que de les ultimes sis jornades, quatre les jugaran al Josep pons i ventura.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles