La Policia Local ha intervingut 200 plantes de marihuana en una casa de Mas Trader

2 de setembre de 2015


El propietari ha quedat imputat per un delicte contra la salut pública i un veí de Vilanova i la Geltrú ha estat detingut com a responsable de la plantació.

Els agents de la policia van donar resposta a un requeriment per problemes veïnals i en entrar a la casa, a l’interior d’un dels annexos, es van trobar una instal·lació elèctrica, d’il·luminació, rec i ventilació que estava destinada a l’explotació d’una plantació interior de cànnabis. De fet, els policies hi van trobar una gran quantitat de plantes de marihuana en diferent estat de creixement i distribuïdes en parterres.

En total van intervenir 85 plantes de cànnabis en avançat estat de desenvolupament, 130 plantes joves, així com un grup important de maquinària elèctrica i d’il·luminació pel cultiu interior. També hi havia altres materials com substàncies químiques i adobs, a banda d’una balança de precisió i un termòstat digital.

Els Mossos d’Esquadra es va fer càrrec de la posterior investigació, que va finalitzar amb la imputació d’un delicte contra la salut pública de l’home que vivia al domicili i la detenció d’una altre persona, veïna de Vilanova i la Geltrú, la qual com a resultat de la investigació pot tractar-se del responsable de la plantació.

Segons apunten els Mossos i la Policia Local, l’objectiu era vendre la marihuana a d’altres consumidors.


  • Accio policial
  • Material incautat
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles