El socialista cubellenc Roger Guisado també serà candidat el 27S

1 de setembre de 2015


El militant i membre de l’executiva local del PSC formarà part de la llista per Barcelona en la posició número 61, cosa que fa molt difícil la seva presència al Parlament.

El socialista cubellenc Roger Guisado també serà candidat el 27S. El militant i membre de l’executiva local del PSC formarà part de la llista per Barcelona en la posició número 61, cosa que fa molt difícil la seva presència al Parlament.

Després d’un avís de la secció local del PSC, Ràdio Cubelles rectifica la informació que va donar sobre que Noemí Boza era l’única cubellenca candidata en les eleccions al parlament de Catalunya ja que també hi serà Roger Guisado, en aquest cas acompanyant a Miquel Iceta al número 61 pel PSC.

A la demarcació de Barcelona hi haurà un total de 10 candidatures diferents que ja estan confirmades. Les paperetes que estaran en els col·legis electorals de Cubelles seran les de: Unió Democràtica de Catalunya, Catalunya Sí que es pot, el PSC-PSOE, Junts pel Sí, el Partit animalista contra el maltractament animal, Ciutadans-Partido de la ciudadanía, el Partit Popular, la CUP, Guanyem Catalunya-Ganemos i Recortes Cero –Els Verds. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles