El CP Cubelles ja ha començat els entrenaments de la temporada 2015/2016

27 d'agost de 2015


Els equips alevins, el nou infantil i el femení de segona catalana ja treballen la preparació per la temporada que ha de començar al setembre

El CP Cubelles ja ha començat els entrenaments de la temporada 2015/2016. Els equips alevins, el nou infantil i el femení de segona catalana ja treballen la preparació per la temporada que ha de començar al setembre. A partir de la setmana que ve tornaran els entrenaments dels equips escolars, els comarcals, els dos prebenjamins i el benjamí. També s’hi posaran el nou equip de jugadores veteranes, mentre que els veterans començaran el dia 7. En total, el CP Cubelles tindrà un total de 14 equips la propera temporada, 10 federats i 4 no federats.

 

D’altra banda, l’entitat vestirà noves samarretes de cara aquesta nova temporada. És una de les idees de la nova que es va fer pública en l’última assemblea celebrada el 10 d’agost. Es mantindran els colors del club, amb les quatre barres roges sobre un fons groc, però s’hi afegiran detalls en referència a Cubelles i un lema propi del club que sortirà de les idees que aportin tots els socis i jugadors que ho vulguin. El jurat que acabarà de decidir el lema estarà format pels presidents que ha tingut l’entitat des de la seva fundació fins ara.

 

El Club també està treballant per posar en marxa un local que serveixi com a punt d’informació i per a les reunions dels socis i els jugadors.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles