L’empresa Sanea i l’Ajuntament han organitzat unes jornades d’introducció als primers auxilis aquàtics

26 d'agost de 2015


Hi haurà tres dobles jornades. La primera serà el divendres 28 d’agost amb una primera sessió pràctica i teòrica a la Platja Llarga de les 10 a les 12 i una repetició a la platja de la Mota a la tarda, de 16 a 18.

L’empresa Sanea i l’Ajuntament han organitzat unes jornades d’introducció als primers auxilis aquàtics. Hi haurà tres dobles jornades. La primera serà el divendres 28 d’agost amb una primera sessió pràctica i teòrica a la Platja Llarga de les 10 a les 12 i una repetició a la platja de la Mota a la tarda, de 16 a 18. L’edat recomanada per aquesta activitat és de 7 a 14 anys. Després, el dimarts 1 de setembre es farà una segons doble sessió amb els mateixos horaris però que tindrà uns continguts més lligats al salvament i el socorrisme esportiu de competició i quines proves hi estan vinculades. En aquest cas les sessions són per a majors de 8 anys. I el divendres 4 de setembre, la jornada estarà enfocada ja als majors de 15 anys i se centrarà en casos d’accidents i emergències que hi pugui haver a la platja.

Tota la informació sobre les jornades que es faran el 28 d’agost i l’1 i el 4 de setembre es pot trobar a la pàgina web cubelles.cat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles