El govern admet la investigació d’Antifrau però defensa la institució i els treballadors afectats per la denúncia de la CATAC

26 d'agost de 2015


Segons ha declarat l’executiu cubellenc en un comunicat publicat a la pàgina web aquest dimarts, el sindicat CATAC té la intenció de “malmetre la imatge de la institució i, en especial d’algunes persones funcionàries de la corporació”.

El govern municipal admet la investigació d’Antifrau però defensa la institució i els treballadors afectats per la denúncia de la CATAC. Segons ha declarat l’executiu cubellenc en un comunicat publicat a la pàgina web aquest dimarts, el sindicat CATAC té la intenció de “malmetre la imatge de la institució i, en especial d’algunes persones funcionàries de la corporació”.

A banda, el govern municipal explica què ha demanat exactament l’Oficina Antifrau i desmenteix la notícia publicada pel “Punt Avui”. En aquest sentit, l’Oficina Antifrau ha demanat si s’han incomplert les previsions de la llei general de pressupostos de l’Estat i també ha sol·licitat informes sobre les retribucions de la secretària general i la tècnica d’administració especial de Serveis Generals, una còpia dels acords de funcionaris i dels convenis col·lectius vigents i una còpia dels acords de modificacions de condicions de treball amb les notes de la interventora.

El govern també ataca el sindicat CATAC a qui acusa d’haver-se centrat sobre un grup de funcionàries que ja van quedar exculpades en diversos processos judicials pels mateixos motius. I recorda que aquest sindicat no s’ha pogut presentar a les eleccions sindicals municipals perquè es van detectar irregularitats en l’elaboració de la llista. El comunicat del govern assegura que no s’ha posat cap obstacle sinó que l’ajuntament ha col·laborat amb l’Oficina Antifrau per fer-li arribar tota la documentació possible i defensa que les retribucions sempre han estat legals i fiscalitzades. Finalment, des del govern suposen que el cas quedarà arxivat una altra vegada. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles