Destacat homenatge al pubillatge a la 28a Festa de le Verema

19 d'agost de 2015


Una trepitjada acompanyada d’una narració dels orígens de la Verema a Cubelles i l'increment del nombre d’estands de vi i cava, altres de les novetats de la 28 edició de la Festa de la Verema, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de setembre

L’homenatge al pubillatge amb la presència d’una seixantena de Pubilles i Hereus d’arreu de Catalunya, la recuperació del tast de vins amb la participació de productors de diferents denominacions catalanes, garantir la importància de l’origen de la festa amb l’increment del nombre d’estands tant dels restauradors de la vila, són algunes de les novetats de la 28 edició de la Festa de la Verema, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de setembre. En total, està previst que hi participin una desena d’estands de vi i cava i set restauradors de la vila. Com a novetat s’està treballant en el maridatge de plats de menjar amb els vins i caves. Així ho ha explicat el regidor de Turisme, comerç i fires, Raül Mudarra.

 

L’acte d’elecció de les pubilles i hereus serà el divendres, mentre que el lliurament dels premis pàmpols i la tradicional trepitjada de raïms dissabte. De fet,  com a novetat la trepitjada anirà acompanyada d’una narració dels orígens de la Verema a Cubelles i com es relaciona la festa amb la pagesia. El regidor ha destacat els dos anys que queden perquè la festa celebri les seves tres dècades. En aquest sentit, assegura que un dels objectius del nou govern és treballar perquè la festa segui tot un referent arreu, i que la festa mantingui els seus orígens en una vila que conserva encara els seus entorns de pagesia.

 

La pujada a Puig de Tiula arriba a la seva cinquena edició, enguany com a novetat  encabeix un Cross Infantil. I manté la cursa popular de 19 km i el Trail Running de 22km.

 

El programa es pot consultar a través del web municipal.

 

Escolta l'entrevista amb el regidor, Raül Mudarra


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles