Concert en directe amb Cat Rock amb versions en català, aquest dijous

12 d'agost de 2015


Serà al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, a partir de les 22:30h

El pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel acollirà el concert en directe amb Cat Rock.  Serà aquest dijous, 13 d’agost, a partir de de dos quarts d’onze de la nit.  El grup oferirà al seu públic festa i gresca de casa nostra amb versions en català.

Amb més de sis anys rodant per tota Catalunya i més de 90 concerts (Festes de Gràcia, Santa Tecla a Tarragona, Sant Pere a Reus i la Festa del Cava a Prades) CAT ROCK engega la setena temporada en el seu millor moment. Ester Pérez, regidora de Cultura ha destacat la recuperació del pati de l'escola Charlie Rivel per celebrar tant aquest concert amb Cat Rock com el concert i ball de la festa major amb l'orquestra "Costa Brava".  

 

Cat Rock és un grup de versions per tots els públics en català. Podràs escoltar les cançons més conegudes d'Els Pets, Sopa de Cabra, Lax'n'Busto, Manel, Amics de les Arts, Brams, Sau, La Trinca, Txarango, La Pegatina, Miquel del Roig, Strombers, etc... El grup està format per sis components. Veu i guitarra acústica, bateria, baix, dos guitarres elèctriques i un trompetista – teclista, nova incorporació del grup per la temporada 2013.

 

La formació té per objectiu que el seu públic durant l’actuació s’oblidi de tot durant més de dues hores i mitja, ballant, cantant, rient... que la gent s’emocioni, recordi i es retrobi amb antics sentiments.

Cat rock convida al seu públic a una màquina del temps que fa un recorregut per les cançons de tota una vida. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles