Uns 300 participants a la Waterwar summer festival

11 d'agost de 2015


Una gimcana, amb guerra d’aigua i tallers de plastilina, cubells d’aigua o de pintar la cara han estat algunes de les activitats

Una gimcana, amb guerra d’aigua i tallers de plastilina, cubells d’aigua o de pintar la cara han estat algunes de les activitats que han centrat la waterkids i la Waterwar summer festival per a joves amb sessió de dj’s que ha centrat la segona edició d’aquesta festa organitzada per l’associació de joves per Cubelles. L’Eric, el Bruno, el Nico, el Sergi i la Núria són alguns dels infants que s’han sumat a la guerra de l’aigua i que han descrit l'activitat de molt divertida.

 

Per la seva banda, els organitzadors de la festa, Robert Monzonis i David Madrigal valoraven positivament durant la jornada de la tarda la festa, en la què novament i per segon any consecutiu ha mantingut una participació d'unes 300 persones al llarg de tota la jornada de la festa. També han considerat un encert el canvi d'ubicació de l'esdeveniment, deixant la plaça del Centre Social per traslladar-se al costat del Mar, a la Mota de Sant Pere.

 

D'altra banda, aquesta Festa Major conté altres opcions per a la canalla com són les atraccions de festa major. Precisament, els firaires redueixen el preu els dies 12 d’agost i 15 d’agost amb un preu especial a totes les atraccions de 1,50€.Estan instal·lades a la zona del parc del Prat de Cubelles (Les Salines).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles