Bon balanç de les primeres setmanes de funcionament del trenet turístic de Cubelles

11 d'agost de 2015


El trenet turístic al complet a les tardes. Els dos vagons amb 56 places s'omplen en horari de tarda, mentre que al matí és més fàcil pujar-hi

Bon balanç de les primeres setmanes de funcionament del trenet turístic de Cubelles, que diàriament es troba omplint els seus dos vagons amb un total de 56 places, a la franja de tarda. Mentre que al matí és més fàcil pujar-hi. I és que des de fa més de quinze dies, la vila compta amb aquesta nova atracció, que fa recorreguts diaris d’una hora de durada per la vila.  Aquesta nova activitat s’ha concebut com una eina més per reforçar la promoció econòmica i turística del municipi. El xofer del trenet, el Carles ha destacat la bona acceptació que està tenint aquest trenet sobretot a les tardes, als matins és més fàcil pujar-hi.

 

Aquest dimarts hi ha pujat un grup d’avis i àvies de la Residència Templis de Cubelles Atlantis com una de les diverses activitats programades des del seu centre. L’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll els acompanyava i gaudia per primera vegada de l’experiència de pujar al trenet.  En declaracions a Ràdio Cubelles, alguns dels avis i àvies entrevistats valoraven molt positivament la seva estada que deien els permet conèixer i tenir una visió global de la vila, ja que alguns diuen desconeixen perquè fa poc que han arribat al municipi.

 

El trenet turístic porta funcionant des de finals del mes de juliol, i  estarà disponible aquest mes d’agost del 3 al 13 i del 18 al 30 d’agost i els dies 4 i 5 de setembre.

Les sortides de de la plaça de la vila són cada hora des de les 11 a les 13h, al matí: I de 18h fins a les 21h, en horari de tarda. El preu de trajecte és de 2 euros per persona, i el tiquet es pot adquirir al mateix trenet.

 

El recorregut complet té inici i final de trajecte al capdamunt del carrer Major, al costat de la rectoria. Des d'aquí arrenca un itinerari marcat fins al polígon industrial Les Salines, on fa mitja volta i torna al punt d'inici. S'han establert diferents punts on els passatgers poden baixar del trenet, o pujar en el cas de tenir places lliures. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles