El trenet turístic ja circula per Cubelles

28 de juliol de 2015


Rondarà pel municipi fins aquest dijous dia 30, després tornarà a engegar el 3 d'agost de manera continuada fins el dia 13. Farà una aturada per Festa Major i del 18 al 30 d'agost i per la Verema encara circularà.

El trenet ha arrencat aquest passat 24 de juliol  i continuarà en marxa fins el dia 30. Després tornarà a engegar el 3 d’agost per moure’s fins al dia 13 d’agost. Farà una aturada per la Festa Major i a partir del 18 i fins el 30 d’agost ja estarà una altra vegada en funcionament. Finalment, també coincidint amb la Verema els dies 4 i 5 de setembre també hi haurà trajectes. El trenet no suposarà cap despesa per l’ajuntament i el preu serà de 2 per persona i trajecte i el recorregut és el mateix que fa dos anys però amb parades només per baixar.

Finalment el govern ha trobat la via per contractar el trenet que va circular per primera vegada l’estiu del 2013. L’any passat a causa de problemes administratius, el govern no va repetir l’experiència. Fa pocs dies, l’alcaldessa Rosa Fonoll ja va anunciar a Ràdio Cubelles que treballarien per posar un altre cop en marxa el trenet turístic perquè consideraven que havia tingut una molt bona resposta de la gent i era una opció d’oci més que es podria oferir.

 

Entrevista a Raul Mudarra, regidor de Comerç, Turisme i Fires.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles