El PSC demana explicacions al govern sobre quines seran les seves prioritats

28 de juliol de 2015


El grup dels socialistes considera que hi ha moltes necessitats que continuen pendents al municipi i que no s’hauria de fer esperar una llista de les prioritats que voldrà desenvolupar l’executiu els propers anys

El PSC demana explicacions al govern sobre quines seran les seves prioritats. El grup dels socialistes considera que hi ha moltes necessitats que continuen pendents al municipi i que no s’hauria de fer esperar una llista de les prioritats bàsiques que voldrà desenvolupar l’executiu els propers anys. No és tant un pla d’actuació municipal que els socialistes entenen que necessita més temps de maduració, sinó més aviat un llistat de les línies generals dels projecte més importants que el govern vol tirar endavant.

Xavier Grau, portaveu del PSC, ha assegurat a Ràdio Cubelles que respecten l’habitual concessió dels 100 dies de govern però al mateix temps troben a faltar més concreció en les prioritats.

De fet, des del PSC mantenen la seva proposta de quines haurien de ser les actuacions més importants de la legislatura i algunes de les actuacions immediates.

A banda de la biblioteca també posen sobre la taula la rehabilitació del Passeig Marítim a partir d’un concurs públic a convocat en base al procés participatiu i la reurbanització del passeig de Vilanova i estudi del trasllat del mercat municipal per dinamitzar econòmicament el centre de la vila. Els socialistes també destaquen l’obertura dels jardins i zones verdes de Can Travé aquest estiu i un projecte de rehabilitació del patrimoni local amb un pla a quatre anys.

Finalment, en els propers quatre anys el PSC també es compromet a col·laborar amb el govern per desencallar la redacció d’un nou pla general, el desenvolupament del Pla Econòmic 2015-2020 i un pla de desenvolupament econòmic i d’equipaments públics.

 

Entrevista a Xavier Grau del PSC

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles