L’oposició ha criticat el cartipàs que ha presentat el govern

20 de juliol de 2015


Els grups municipals consideren que s’han dividit regidories que haurien de treballar juntes i, entre d’altres coses, que els noms de les àrees són confusos.

L’oposició ha criticat el cartipàs que ha presentat el govern. Els grups municipals consideren que s’han dividit regidories que haurien de treballar juntes i, entre d’altres coses, que els noms de les àrees són confusos.

Noemí Boza, regidora del PP, va apuntar cap a la regidoria d’emprenedoria ja que considera que Narcís Pineda no ha demostrat tenir cap sensibilitat cap el món empresarial. Anna Martínez de Cubellencs també va destacar la importància d’aquesta regidoria, "un puntal" que ha de servir per afavorir el turisme i el comerç del municipi.

Des del PSC, Xavier Grau va admetre que era aviat per poder valorar del tot el cartipàs però ha trobat a faltar un primer esbós de quines seran les prioritats del govern i va oferir-se a donar estabilitat al govern en minoria.

I des de CIU, Noemí Cuadra va demanar que les juntes de govern incorporin al regidor d’Hisenda com a tinent d'alcalde perquè hi participi sempre de manera automàtica. Des del punt de vista de CIU també fa falta un pla d'actuació municipal i una àrea dedicada a tot el que estigui relacionat amb la dinamització econòmica i la creació d'ocupació.

Per part del govern municipal, el portaveu José Manuel Ardila va explicar que mantenien la porta oberta a nous socis de govern i que en el cas del regidor d'Hisenda, tot i no tenir una tinença d'alcaldia, participarà de totes les juntes de govern local igualment.

L’organització del govern pivotarà al voltant de 5 àrees que serà la d’alcaldia, que inclou protocol, igualtat, comunicació i tic. L’àrea de serveis a les persones, la de desenvolupament urbà, l’àrea de comunitat i l’àrea de govern.

 

 

   • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles