El C.F. Cubelles començarà la lliga a casa amb un derbi comarcal

10 de juliol de 2015


Serà un inici trepidant amb dos derbis a casa consecutius el primer rival serà U.E. Les Roquetes i l'U.E. Sitges serà el rival en la tercera jornada de lliga.

El C.F. Cubelles ja coneix el seu calendari per la temporada vinent. L’equip blau tornarà militar en el grup 12è de la tercera catalana juntament amb els altres equips de la comarca del Garraf com el Sitges, Les Roquetes i l’Olivella.


La temporada començarà forta per l’equip de Javier Llata, ja que debutarà a casa el 5 de setembre a les 6 de la tarda amb un derbi davant de l’equip de les Roquetes. Aquest pro no serà l’únic partit atractiu de l’inici de temporada, el calendari ha volgut que el segon partit a casa dels cubellencs, tornarà ha ser un derbi, en aquest cas en la 3a jornada de lliga el 19 de setembre, serà el Sitges el que visiti el Josep Pons i Ventura. Tot just tres jornades i dos derbis com a locals. L’altre derbi comarcal arribarà el 24 d’octubre en la 8 jornada on els cubellencs visitaran l’Olivella.

 

Un altre factor, en aquest cas positiu, serà la recta final de la competició on els cubellencs no només jugaran l’últim partit a casa contra el Fàtima sinó que les ultimes sis jornades, jugaran 4, al Josep pons i ventura.
D’aquesta manera el Cubelles ja sap com serà el seu calendari, ara només cal saber com serà el nou C.F. Cubelles que comptarà amb un nou entrenador i un grapat de novetats, que no es coneixeran fins a la primera setmana d’agost quan iniciïn els entrenaments.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles