Una cubellenca ha aconseguit un contracte temporal gràcies a Joves per l'ocupació

8 de juliol de 2015


El SOLC i la coordinació del Consell Comarcal han posat en contacte empreses i treballadors novells o aprenents per tal d’aconseguir contracte de com a mínim 6 mesos que serveixin per adquirir l’experiència mínima que després es demana molt sovint en futures ofertes de feina.

Joves cubellencs han aconseguit un contracte temporal gràcies al programa Joves per l’ocuapció. El SOLC i la coordinació del Consell Comarcal han posat en contacte empreses i treballadors novells o aprenents per tal d’aconseguir contracte de com a mínim 6 mesos que serveixin per adquirir l’experiència mínima que després es demana molt sovint en futures ofertes de feina. Principalment, els joves de Cubelles que han entrat en el programa són noies i nois que no han continuat els estudis després de l’ESO i que han fet cursos formatius. Pel que fa a les empreses, és el sector de l’hostaleria el que més s’ha interessat per aquest programa que també comporta moltes facilitats en la contractació i fins i tot bonificacions.

Dels tres cubellencs que finalment han format per del programa, de moment només ha aconseguit un contracte de sis mesos una de les noies. De la mateixa manera, no totes les empreses han aconseguit les bonificacions que ofereix la Generalitat. El programa de joves per l’ocupació ha aconseguit trobar feina per a joves aturats en els últims dos anys. L’objectiu a nivell comarcal serà mantenir-lo.

 

Entrevista a Carol Àvila, tècnica del SOLC

 

.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles