Guanyem Cubelles demana al govern que obri els menjadors escolars a l'estiu

6 de juliol de 2015


L’assemblea de Guanyem Cubelles també ha acordat que les percepcions que cobri el regidor, Dani Pèrez, aniran directes al banc dels aliments municipal.

Guanyem Cubelles demana al govern que obri els menjadors escolars a l'estiu. El partit considera que són insuficients les ajudes del Consell Comarcal del Garraf per als 200 infants amb problemes econòmics. Per aquest motiu proposen l'obertura dels menjadors amb voluntaris. L'assemblea de Guanyem Cubelles també ha acordat que les percepcions que cobri el regidor, Dani Pèrez, aniran directes al banc dels aliments municipal i que durant tota la legislatura donaran un mínim del 10% dels ingressos del grup municipal per la mateixa finalitat.
L'obertura dels menjadors dependrà de la decisió del govern municipal. Des de Guanyem Cubelles esperen que es facin seva la idea i que d'aquesta manera ajudin a moderar la situació greu que viuen moltes famílies amb problemes. En aquest sentit, Dani Pèrez ha explicat que com a mínim donarà tot el seu sou de regidor fins a l'octubre.

200 nens i nenes de Cubelles rebran dos xecs de 30 euros cadascun per donar continuïtat a les ajudes que reben durant el curs escolar per tal de garantir un àpat al dia en bones condicions.
Guanyem creu que des del municipi s'ha d'incrementar aquesta ajuda i per aquest motiu ha anunciat aquestes propostes.

 

Dani Pèrez, regidor de Guanyem Cubelles.

 

\ ','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgcolor':null}">


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles