Rosa Fonoll ha estat investida alcaldessa de Cubelles

13 de juny de 2015


Rosa Fonoll, com a cap de llista més votada, ha passat a ser l'alcaldessa. La seva candidatura no ha obtingut una majoria absoluta, però ha rebut el suport de 7 regidors, els d'UC11-RCat, els d'ERC i el de Cubellencs FIC.

L'alcaldia de Cubelles ha anat a parar a mans de Rosa Fonoll, cap de llista d'UC-RCat, com a força més votada. En les votacions de les candidatures, la de Rosa Fonoll ha rebut el suport d'ERC i Cubellencs però els set vots no han estat suficients i finalment ha estat proclamada alcaldessa com a la cap de llista més votada. També han presentat candidatura Guanyem i el PSC, que s'han votat a sí mateixos, mentre que la resta de partits (Cubelles Sí es pot, PP, CIU i ICV) s'han abstingut. Amb un "sí prometo", Rosa Fonoll ha jurat el càrrec d'alcaldessa i en el seu discurs ha dit que és conscient de la seva responsabilitat. La nova alcaldessa ha dit que treballarà perquè aquesta nova legislatura quedi marcada pel consens i el diàleg.  I s'ha mostrat esperançada que aquesta nova etapa acabi amb la crispació que ha destacat els darrers anys la polílica municipal. Entre d'altres, coses ha demanat la col·laboració dels nous regidors/es que entren a formar part del nou Ajuntament. Els i les caps de llista de les 9 formacions que han entrat a formar part del nou Ajuntament han argumentat durant la votació realitzada sobre les candidatures presentades. Així ho han fet: Anna Martínez de Cubellencs Fic; Dani Pérez de Guanyem Cubelles; Narcís Pineda d'ICV; Noemí Cuadra de CiU; Noemí Boza del PP; Albert Tribó de Cubelles sí es pot; Joaquim Macià d'ERC; Xavier Grau del PSC; i José Manuel Ardila, d'UC11-R.

Pel que fa a un possible pacte de govern, les converses es recuperaran a partir de dimarts per acabar de llimar alguns dels acords. La configuració del proper govern municipal, per tant, encara es farà esperar almenys una setmana.

 

Escolta el ple d'investidura

\ ','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgcolor':null}">


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles