Noemí Cuadra, cap de llista de CIU i militant d’Unió, entre els crítics amb la consulta interna del partit

12 de juny de 2015


Cuadra, Miquel Lara i quatre regidors més de la comarca volen deixar de banda les ambigüitats i que el seu partit es posicioni a favor de la independència

Noemí Cuadra, cap de llista de CIU i militant d’Unió, entre els crítics amb la consulta interna del partit. Cuadra, Miquel Lara i quatre regidors més de la comarca volen deixar de banda les ambigüitats i que el seu partit es posicioni a favor de la independència. Noemí Cuadra com a membre d’Unió considera que la pregunta que ha plantejat la direcció del partit no és prou clara, és confusa i no ajuda a que es defineixi la postura nacional.

D’altra banda, davant de l’aparició d’un corrent crític important dins del partit, des de la direcció d’Unió es plantegen canvis si guanya el No en la seva consulta interna. Noemí Cuadra, que defensa el NO perquè vol una postura clara a favor de la independència, considera que sí que hi podria haver canvis depenent dels resultats. Els militants d’Unió de la comarca del Garraf podran anar a votar en la consulta interna a la seu que tenen els demòcrata-cristians a Vilanova i la Geltrú. Són una seixantena els militants que té Unió a tot el Garraf.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles