Guanyem Cubelles és l’únic partit que ja ha decidit que només donaran suport a la seva pròpia candidatura

12 de juny de 2015


La resta de partits, amb l’excepció d’Unitat Cubellenca Reagrupament i CIU, encara no han fet cap declaració pública sobre quina serà finalment la seva postura.

Guanyem Cubelles és l’únic partit que ja ha decidit que només donaran suport a la seva pròpia candidatura. La resta de partits, amb l’excepció d’Unitat Cubellenca Reagrupament i CIU, encara no han fet cap declaració pública sobre quina serà finalment la seva postura. De fet, molts dels partits que van obtenir representació en les últimes eleccions no han fet pràcticament cap comunicació pública des que es va tancar la campanya electoral. En el ple d’investidura no se sap si finalment hi haurà gaires més candidatures que la d’Unitat Cubellenca RCat. Com a mínim Guanyem Cubelles sí que votarà al seu propi regidor i no donarà suport a cap altra candidat. En canvi, el PSC ha insinuat en el seu últim comunicat que defensaran el seu propi projecte en el ple d’aquest dissabte i han donat a entendre que donaran suport a la candidatura de Xavier Grau.

ERC, Cubelles Sí es pot, el PP, Cubellencs i ICV no han definit quin paper tindran, tot i que tots han format part de les converses i les negociacions i alguns més que d’altres podrien acabar donant suport a Rosa Fonoll en el debat d’investidura.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles