L’escola Mar i Cel ha presentat un gegant propi

10 de juny de 2015


El divendres passat van fer un cercavila amb alumnes i familiars per presentar-lo públicament. Dissabte faran una festa amb inflables i festa escuma per tancar el curs

L'escola Mar i Cel té ja un gegant. Es diu Mar i Cel i es va presentar públicament divendres passat durant la celebració de la seva pròpia Festa Major. Ha estat construit al mateix centre, amb la participació de l'alumnat i les famílies, que han creat la seva estructura, els vestits, i pintat el gegant. La iniciativa ha sorgit  gràcies a la col·laboració d’un pare del centre que s’ha encarregat d’assessorar i coordinar els treballs construcció del nou gegant del Mar i Cel. El propòsit del centre és que el gegant pugui participar de les festes locals.

D’altra banda, l’escola Mar i Cel tanca el curs amb una festa amb botifarrada, inflables, llits elàstics i festa d’escuma. Serà aquest dissabte de deu a dues del migdia. Les activitats estan programades des de l’Ampa de l’escola amb l’objectiu de reunir a les famílies per acomiadar el curs escolar. També es farà una reduïda  jornada de portes obertes. Imma Vargas, és la cap d’estudis del Mar i Cel. L’escola Mar i Cel encara la recta final del curs intensificant les sortides a la platja, i realitzant jocs d’aigua. A més, de tancar l’acte de lliurament d’orles, amb la promoció dels de P5, i l’acomiadament dels de 6è.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles