Fins aquesta setmana encara es podran presentar ofertes per al servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges

8 de juny de 2015


El procés de licitació ha de servir per fer el contracte per aquesta temporada i la següent. Això vol dir, però, que com a molt aviat, fins la setmana de Sant Joan no hi haurà socorristes a les platges de Cubelles

Fins aquesta setmana encara es podran presentar ofertes per al servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges. El procés de licitació ha de servir per fer el contracte per aquesta temporada i la següent.

Això vol dir, però, que com a molt aviat, fins la setmana de Sant Joan no hi haurà socorristes a les platges de Cubelles. I suposa que el calendari s’endarrerirà una setmana en comparació amb les dues últimes temporades. Les empreses interessades tenen fins el 10 de juny per presentar ofertes segons els criteris que marca l’ajuntament. El valor màxim que pagarà l’ajuntament per dos estius serà de 150.000 euros més IVA i la durada del servei haurà de ser de 63 dies en temporada alta i 30 dies en temporada baixa amb l’horari de 10 del matí a sis de la tarda. A partir d’aquí també puntuen activitats a les platges i d’altres serveis addicionals.

Les ofertes s’obriran el 12 de juny, per la qual cosa, la contractació no s’acabarà de confirmar fins la setmana abans del 15 al 19 de juny i el servei de socorrisme no entrarà en funcionament com a mínim fins la setmana del 22 al 28 de juny. Els últims quatre anys s’han fet càrrec del socorrisme dues empreses diferents, les temporades de platja del 2011 i el 2012 van anar a càrrec de Pro-Activa i les últimes temporades, 2013 i 2014, el servei el va donar l’empresa Rescatadores.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles