El Cor l’Espiga i l’Espiga XXI participaran aquest diumenge de la 8a Trobada de corals Espiga de Catalunya

4 de juny de 2015


Aquesta denominació de corals Espiga està molt estesa entre els cors dels Països Catalans, per aquest des de fa alguns anys es va promoure un festival que les ajuntés.

El Cor l’Espiga i l’Espiga XXI participaran aquest diumenge de la 8a Trobada de corals Espiga de Catalunya, que tindrà lloc a Bellvís, a Lleida. De fet, Cubelles va acollir l’any passat aquesta cita. Enguany tornaran a intervenir les dues corals de la vila, a més de la Coral l’Espiga de les Corts de Barcelona, la Coral l’Espiga d’Or de Bellvís i la Coral Espiga d’Or de Deltebre, segons ha explicat Glòria Carretero, directora del Cor l’Espiga de Cubelles.  Cadascuna de les corals interpretaran cinc cançons entre els quals estarà L’estaca o Paraules d’amor. El concert es tancarà amb un Cant Comú.

 

D'altra banda, el 24 de juny a les sis de la tarda cantaran al Palau de la Música a la 4a Mostra de corals de Catalunya. Està previst que hi participin set cors de la Federació de Cors de Clavé, amb un total d’uns 400 cantaires. Cadascuna d’elles oferirà peces del seu repertori com a mostra de la feina que fan les corals arreu de Catalunya, ha explicat el president de les corals, Francesc Capdet.  En el mateix acte es farà un homenatge de reconeixement, amb l'entrega de la medalla d'or de la Federació de Cors de Clavé a una persona cubellenca molt lligada a la coral. Des de l'organització s'ha obert una inscripció per qui vulgui anar a presenciar aquest acte. El preu de l'entrada al Palau i la plaça d'autocar és de 24€ per als socis protectors i de 26€ per als que no són socis. Per incriure's cal trucar als dos telèfons mòbils següents: Francesc Capdet (610584005) i Josep Mª Puiggené (696651476), donant el nom de la persona.

 

Entrevista a Francesc Capdet, president del Cor l'Espiga de Cubelles 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles