Unitat Cubellenca Reagrupament ha ofert entrar al govern als nou partits que han obtingut representació

3 de juny de 2015


Rosa Fonoll ha confirmat que en la primera presa de contacte amb els partits els han preguntat a tots si voldrien entrar al govern municipal.

Unitat Cubellenca Reagrupament ha ofert entrar al govern als nou partits que han obtingut representació. Rosa Fonoll ha confirmat que en la primera presa de contacte amb els partits els han preguntat a tots si voldrien entrar al govern municipal. Fonoll ha confirmat que els qui en un primer moment estarien disposats a pactar amb ells van ser el PP, Cubellencs, per una banda i ERC i Cubelles Sí es pot, de l’altra. Ara bé, totes van posar condicions en quins socis acceptarien i quins no. ERC i Cubelles Sí es pot, a falta d’acabar-ho de parlar amb les seves assemblees, només entrarien amb uns socis determinats i amb unes condicions irrenunciables. El PSC i CIU demanaran una proposta més definida abans de pronunciar-se. I Guanyem Cubelles i ICV serien els qui d’entrada haurien descartat entrar a governar però a l’espera d’acabar-ho de debatre-ho amb les bases.

Rosa Fonoll és la cap de llista d’Unitat Cubellenca RCat. Unitat Cubellenca Reagrupament tenen previst tancar les converses amb els partits la setmana que ve amb un acord majoritari.

 

Entrevista amb Rosa Fonoll, cap de llista d'Unitat Cubellenca-Reagrupament

\"\" ','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgcolor':null}">


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles