Una part del Parc del Prat, quedarà tancat pel rodatge d’un anunci d’una marca de cotxes

27 de maig de 2015


Fins el 15 de juliol hi haurà tanques en la zona del voltant de l’skateparc per poder treballar en modificacions de l’espai

Una part del Parc del Prat, quedarà tancat pel rodatge d’un anunci d’una marca de cotxes. Fins el 15 de juliol hi haurà tanques en la zona del voltant de l’skateparc per poder treballar en modificacions de l’espai.

Bàsicament, per afavorir el rodatge l’empresa productora ha canviat d’ubicació les cistelles de bàsquet i la taula de tenis taula i ha tret les pèrgoles, que la mateixa empresa restituirà posteriorment. Tot i això, l’accés a l’skateparc hauria de quedar garantit durant aquestes tasques de preparació del rodatge i es tancarà completament tres dies de juliol per poder-hi filmar. El 15 de juliol l’espai hauria de tornar a estar lliure i a punt per acollir els campionats que formen part de la programació de la Festa Jove.

Les negociacions amb l’empresa productora de l’anunci, segons el departament de turisme i desenvolupament local, han permès crear més de 30 llocs de treball temporal directes i han forçat que contractin a empreses de Cubelles els serveis necessaris com ara la seguretat, el proveïment de materials i l’allotjament de l’equip de rodatge, provinent dels Estats Units.

L’Ajuntament cobrarà uns 6.000€ en concepte d’ocupació de via pública i ha bonificat l’empresa productora del rodatge en d’altres taxes de l’ordenança reguladora a canvi de promocionar Cubelles. En aquest sentit, més enllà que Cubelles sigui identificable a l’anunci, la productora s’ha compromès a rodar paral·lelament un making off on es podran veure diversos indrets del municipi.

La campanya publicitària tindrà difusió internacional.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles