Gemma Sànchez entra a la junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya

14 d'abril de 2022


La periodista cubellenca de l’Agència Catalana de Notícies, ha format part de la candidatura “Som Periodisme” encapçalada per Joan Maria Morros i ja és oficialment vocal tant de la Junta de govern del Col·legi com de la junta de la demarcació de Barcelona.

Gemma Sànchez ha entrat a la Junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya. La periodista cubellenca de l’Agència Catalana de Notícies, ha format part de la candidatura “Som Periodisme” encapçalada per Joan Maria Morros i ja és oficialment vocal tant de la Junta de govern del Col·legi com de la junta de la demarcació de Barcelona.

 

En declaracions a Ràdio Cubelles, Gemma Sànchez, ha comentat què suposa entrar a formar part de la junta del Col·legi de periodistes.

Ara comença un mandat de quatre anys en què els membres de la junta es posen diversos objectius. Gemma Sànchez, ha comentat que mantenen objectius bàsics i fundacionals com la garantia del dret a la informació i la llibertat d’expressió.

Així com també lluitar per unes condicions de feina dignes en el periodisme.

D’altra banda, el Col·legi de Periodistes també reclamarà que la col·legiació sigui més rellevant a l’hora d’exercir.

També posaran el focus en les direccions dels mitjans públics, siguin de l’àmbit que siguin, per evitar-ne un ús polític.

Entre d’altres qüestions previstes per aquest mandat, els membres de la junta del Col·legi de Periodistes volen millorar l’educació mediàtica dels segments d’edat més vulnerables a la manipulació i les fake news. A més, també es proposen reunir un congrés de periodistes de Catalunya per actualitzar el Codi Deontològic.

 

La periodista cubellenca Gemma Sànchez exerceix actualment a l’Agència Catalana de Notícies, i també ha treballat, entre d’altres, a la Cadena Ser, Catalunya Ràdio, Rac1 o a Ràdio Cubelles, el mitjà on va col·laborar abans de la universitat i que va despertar la seva vocació periodística.


  • Nova junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya 2022 amb Gemma Sànchez, primera per la dreta.
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles