Cubelles escolta la gent gran per recollir-ne les necessitats i propostes

11 de març de 2022


Aquest dijous un centenar de persones han participat dels tallers per elaborar una diagnosi sobre l’envelliment actiu al municipi.

La regidoria de la Gent gran està elaborant una diagnosi sobre l’envelliment actiu a Cubelles. En el marc d'aquesta diagnosi, aquest dijous un centenar de persones han participat d'uns tallers per recollir la veu de la gent gran de la vila. Les sessions s’han concentrat al Casal d’Avis municipal en diversos torns amb grups de gent gran i també de cuidadors i tècnics municipals. L’objectiu és aconseguir recollir de primera mà les inquietuds, necessitats i propostes de la població més gran de 65 anys.

Alexandra Corvillo, regidora de Gent Gran de Cubelles.

L’alcaldessa Rosa Fonoll també ha destacat la resposta que han aconseguit els tallers, amb un centenar de participants, cosa que ajudarà a l’Ajuntament a apuntar més concretament les mancances o reforços que pot fer dirigits a aquest sector de la població.

A Cubelles hi viuen més de 3000 persones de més de 65 anys. Els últims anys el govern local ha detectat que l’empadronament d’aquesta franja ha anat augmentant, en alguns casos, perquè també s’han incrementat els serveis i l’atenció a la gent gran. D’altra banda, però, també es creen situacions de solitud no desitjada. Per tot plegat, el govern local s’ha proposat incrementar encara més les polítiques dirigides a la gent gran que viu a Cubelles, tal com ha explicat Alexandra Corvillo, regidora de Gent Gran.

Aquest any, un cop s’hagin recollit i estudiat totes les idees recollides en aquest procés, l’Ajuntament farà una presentació de quines són les necessitats i de quina manera podria actuar en el futur per solucionar-les.


  • CASAL AVIS 2022 (4).jpeg
  • CASAL AVIS 2022 (1).jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles