Els alumnes de quart d’ESO faran les proves d’avaluació de competències aquesta setmana

28 de febrer de 2022


Els exàmens organitzats pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu es faran en dos dies, dimecres i dijous, a l’Institut Les Vinyes i a l’Institut Cubelles.

Els alumnes de quart d’ESO faran les proves d’avaluació de competències aquesta setmana. Els exàmens organitzats pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu es faran en dos dies, dimecres i dijous, a l’Institut Les Vinyes i a l’Institut Cubelles. Aquest dimecres faran les proves de llengua catalana, matemàtiques i llengua castellana, i dijous s’avaluaran les competències cientificotecnològiques i de llengua estrangera.

 

És una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i estrangera), en competència matemàtica i en competència cientificotecnològica. És una avaluació externa de caràcter formatiu i orientador, que vol ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l'alumnat.


  • INS VINYES (3).jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles